Sezlon

Louis de Poortere

Louis de Poortere

Mouscron, Belgium

Misszió

A flamand textil termékeknek már a középkorban is kiváló híre volt egész Európában. Mindenki irigyli a flamand szövők tehetségét. Senki sem ér fel velük a szépség és a minőség ötvözésében. Ebben a kreatív környezetben fejlődött ki a nagy flamand szőnyeg hagyomány. Kortrijk gyönyörű városában, a Louis de Poortere bölcsőjében alakult ki az iparág központja.

Minden projekt egy újabb lépés, minden lépés egy újabb hódítás…

Louis De Poortere is Kortrijkban alapította meg a céget, melyet magáról nevezett el. Bátran alapozhatott a családi cég tapasztalataira, már 1859 óta létezett a De Poortere Freres, ami ruhákat gyártott és kereskedelemmel foglalkozott. Louis De Poortere azonban újítani szeretett volna, így más területek felé fordult. Elkezdett szőnyegeket tervezni keleti mintákkal, melyek azonnal meghódították az angol piacot. A bíztató indulás után folytatta a tervezést és gyártást, számos különböző kollekciót hozott létre, új gyártási technikák használatát vezette be, és nagy mennyiségben gyártotta termékeit.

Mint nagy innovátor, tervező és úttörő, Louis De Poortere fejlődés iránti vágya jellemzi vállalatát. A legújabb technológiának köszönhetően a Louis de Poortere máris a jövőben él.

Filozófia

A Louis De Poortere filozófiája azon az egyszerű vágyon alapul, hogy többek legyenek, mint egy egyszerű szőnyeggyártó. A lakberendezési szektor elvárásai miatt növelni kellett kreativitásukat, hogy ki tudják elégíteni a vásárlók esztétikai igényeit. Ez ösztönzi őket arra, hogy az átlagost varázslatossá változtassák. Tervezőik modern és hozzáférhető kollekciókat terveznek számunkra, azzal a céllal, hogy kielégítsék az emberek egyre növeknő igényeit a szépség, az elegancia, az érték és a kényelem iránt.

A Louis De Poortere szőnyegeket, lépcsőfutókat, méretre gyártott szegett szőnyegeket, valamint különböző kiegészítőket gyárt.

Kollekciók:

Mad Men

Mad Men

Vintage

2

Mosaic

Large-09b5e66e-78ae-4e37-baf7-455b8a35b261

Fading World

2_8_8

BoBohemian

n-bobo-tribe-bobo-tribe-1172-3

Silver Lining

silver-lining-slate-quarry-8523

Cameo

cameo_8236_pinch_of_cinnamon