Sezlon

Porada

PORADA 1948 óta

Minden a fa szeretetéből ered. A tömör fát művészi ügyességgel dolgozzák fel, így változtat a Porada egy egyszerű fatörzset műalkotássá.

Ebből a szerelemből született a Porada, melyet Luigi Allievi alapított 1968-ban azzal a szándékkal, hogy kiterjessze az 1948-ban bevezetett szék gyártását. A fiai támogatásával egy olyan cég alapítója lett, mely a minőségre és a profizmusra épült. A kiváló minőséggel és a sokéves fafeldolgozási tapasztalattal rövid idő alatt elérték, hogy a cég hírnevet és jól meghatározható identitást szerezzen magának. Termékeik ötvözik a designt és a minőséget a hétköznapi használhatósággal.

A brand nemzetközi elismertségének kulcsa, hogy minden tárgyban megtalálják azt a finom egyensúlyt, ami a designt és a funkcionalitást éppen a megfelelő arányban ötvözi. Mindezt egy elegáns és modern ízléssel tetézve a Porada képes olyan bútorokat gyártani, melyek kiállják az idő próbáját is.

A Porada kollekciója széles és változatos, rengeteg bútordarabot hoztak létre olyan nagy nevű tervezőkkel  közösen, mint például Tarcisio Colzani, Marconato & Zappa, Opera Design, Giovanna Azzarello, Marelli &Molteni, Giuseppe Viganò, Gino Carollo és Stefano Bigi. A Porada erőssége azonban nemcsak a designban, a minőségben vagy a fejlett gépparkban rejlik, a titok teljesen mas. Az ott dolgozó emberek, akik az évek során a család részévé váltak, ők azok, akik úgy kezelnek minden terméket, mintha a sajátjuk lenne, belevive mindennapi munkájukba az odafigyelést és a szenvedélyt. Ez a munka változtatta az alapítók álmát egy fél évszázad alatt valósággá.

preview_pelle

preview_legno-799

preview_marmi-230

preview_specchio

Porada bemutatóterem 2016: